Več o nas

Zgodovina podjetja

 INFO IT Tadej Rančov s.p. je slovensko podjetje, ki ga vodi Tadej Rančov dipl. ing. računalništva in informatike (FRI – Ljubljana).

V podjetju se trudimo, da lahko kupci hitro najdejo željeni izdelek in z nakupm tudi prihranijo, pri nakupu kartuš, tonerjev in druge potrebne opreme.

Podatki o podjetju:

  • INFO IT Tadej Rančov s.p.
  • Matična številka: 3220435000
  • Ident. številka za DDV (ID): 30566622
  • Zavezanec za DDV: NE
  • Zavezanec za DDV v EU: DA
  • Registrski organ: AJPES, izpostava Vrhnika
  • Šifra glavne dejavnosti: 47.910 (47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Podjetje INFO IT Tadej Rančov s.p. je vpisano v Poslovni register Slovenije št. 0700-01- 20070905-0158, z dne 05.09.2007.

S svojim znanjem in izkušnjami smo sposobni svetovati pri prodaji raznovrstnih artiklov in v večini primerov lahko ponudimo tudi podporo.

Svoj uspeh gradimo na znanju in izkušnjah, stalnem učenju, podjetniškem duhu ter učinkoviti izrabi vseh notranjih in zunanjih virov.

Kupcem skušamo biti dober partner, prepoznaven po visoki kakovosti izdelkov, hitrem odzivu, učinkoviti podpori in cenovni konkurenčnosti ter si na tak način ustvarjati korak pred konkurenco.

Nenehno si prizadevamo, da delujemo skladno s poslanstvom, vizijo in strategijo ter v smeri stalnega izboljševanja na vseh področjih.

V spletni trgovini https://www.kulshop.si ponujamo ugodno računalniško opremo in KUL izdelke za dom.

V spletni trgovini https://www.top-igrace.si omogočamo nakupe Igrač in otroške opreme.

Uresničimo lahko skoraj vse želje naših kupcev. Veseli bomo, če se boste za nasvet ali ponudbo obrnili na nas. Del naših izkušenj bomo z veseljem delili z vami, hkrati pa prisluhnili tudi vašim potrebam in željam.

0/5