Način plačila

Plačevanje na naši spletni strani https://kartusa-toner.si je varno in enostavno!

Omogočamo plačilo preko:

– predračuna

– VALÚ

– Plačilnih kartic Maestro, Mastercard, Diners in American Express ( ponudnik CARDINITY )

– Paypal

– Elipay (kriptovalute)

Plačila po povzetju žal ne omogočamo. To pa zato, ker bi na ta način vi plačali več, kot pa je to potrebno. Dostava po povzetju bi vam zaračunala dodatnih 1-2€, mi pa želimo, da vi plačate manj in to po vedno ugodni ceni!

Plačila po prevzemu ne omogočamo tudi zato, ker smo se soočali s problemom neprevzetih pošiljk, mi pa smo vseeno izdelek dobavili, zapakirali in ga poslali stranki. Z vračilom paketa na naš naslov, pa nastanejo tudi dodatni stroški.

Nekatero opremo (ne vso) je mogoče prevzeti tudi osebno na lokaciji Vrhnika, vendar le po opravljenem naročilu in plačilu ter vnaprejšnjem naročilu na spletni strani in naknadnem dogovoru o prevzemu.

Vsi vaši plačilni podatki se pošiljajo preko SSL-tehnologije. To je visoko napredna metoda elektronskega kodiranja in varovanja, ki jo uporabljajo tudi banke. SSL-tehnologija zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in jih nikoli ne morejo videti ali zlorabiti nepooblaščene osebe.

Ključavnica na dnu vašega zaslona v statusni vrstici ali v rumeni vrstici z naslovom pomeni, da se nahajate na zaščiteni strani.

Kartuše in tonerji!
0/5