Akcija!

Komplet kartuš za HP 655XL, kompatibilne

(1 mnenje stranke)

21,80

OZNAKA IZDELKA: HP 655XL

BARVA: črna (black), modra (cyan), škrlatna (magenta), rumena (yellow)

KAPACITETA: BK (22 ml.), C,M,Y (15 ml.)

Kartuše za HP 655xl, so primerne za naslednje modele tiskalnikov HP:

HP Deskjet Ink Advantage 3525, HP Deskjet Ink Advantage 4615, HP Deskjet Ink Advantage 4625, HP Deskjet Ink Advantage 5525, HP Deskjet Ink Advantage 6525

KVALITNI IZDELKI – HITRA DOSTAVA – VARNA PLAČILA – MOŽNOST VRAČILA!

Potrebujete pomoč pri nakupu ali izbiri prave kartuše? Pišite nam na e-naslov: trgovina@kartusa-toner.si

Opis

Kartuše za hp 655xl, so primerne za naslednje modele tiskalnikov:

HP Deskjet Ink Advantage 3525, HP Deskjet Ink Advantage 4615, HP Deskjet Ink Advantage 4625, HP Deskjet Ink Advantage 5525, HP Deskjet Ink Advantage 6525

Ne najdete vašega modela tiskalnika? Druge modele HP kartuš NAJDETE TUKAJ!

Kompatibilna kartuša oz. kompatibilni toner je izdelan za točno določen tiskalnik, vendar ga izdela zunanje podjetje – torej je ni proizvedel proizvajalec tiskalnika. Vsi kompatibilni izdelki gredo skozi dolgo testiranje in dosegajo strogo zahtevano kvaliteto, praviloma enako kot originalni izdelki. Delujejo enako kot originalni izdelki, čas uporabnosti je enak, prav tako kvaliteta tiskanja, edina razlika je, da so mnogo cenejši od originalov. V kompatibilnih kartušah oz. tonerjih je velikokrat več črnila, kot pa pri originalnih izdelkih. Pri nekaterih tudi do 3x več črnila. Kompatibilni izdelki se od originalov razlikujejo tudi po embalaži, v kateri se kartuša/toner pakira.

Za kartuše in tonerje kupljene pri nas velja 24 MESEČNA GARANCIJA. V primeru okvare vam kartušo ali toner BREZPLAČNO zamenjamo!

Za več informacij nas kontaktirajte na e-naslov: trgovina@kartusa-toner.si

Vse slike so simbolične!

V spletni trgovini KARTUSA-TONER omogočamo hitre in ugodne nakupe potrošnega materiala, za vaš tiskalnik. Vsi naši izdelki so tehnično preizkušeni in imajo ustrezen certifikat kakovosti ROHS CE. Izbirate lahko med vsemi večjimi proizvajalci, kot so Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard HP, Samsung, Ricoh, Xerox in drugi. Ponujamo kvalitetne nadomestne in originalne kartuše, tonerje, bobne in drugo dodatno opremo za tiskanje. Po naročilu lahko dobavimo tudi potrošni material, ki ga ne najdete na tej strani.

Dodatno lahko veliko prihranite tudi z nakupom akcijskih KOMPLETOV. Kartuše lahko brezhibno zaprte počakajo tudi več let, tako, da vam ni potrebno skrbeti, da se bodo kartuše posušile ali zastarale. Hranite jih v suhem prostoru.

Dostava izdelka: večina izdelkov je vedno na zalogi. Izdelke, ki so na zalogi odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. V kolikor bi ta rok bil daljši, vas bomo takoj obvestili o kasnejši dostavi. Dostava za izdelke, ki niso na zalogi je največ 7 delovnih dni.

Možnost vračila izdelka v roku 14 dni!

S sodelovanjem Pošte Slovenije, vam omogočamo VARNO DOSTAVO po vaši izbiri. Izberete lahko dostavo na vaš dom, pisarno, izbrani Petrol ali lokacijo po želji. Vsi izdelki so varno pakirani in ustrezno zaščiteni.

Varna dostava

Omogočamo VARNA SPLETNA PLAČILA preko vseh večjih preverjenih ponudnikov.

Omogočamo varno plačilo preko Valu, GoCrypto, Paypal in bančnih kartic (Maestro, VISA in Mastercard). Vse nakupne in plačilne transakcije se izvajajo preko varne zaščitene povezave, katera omogoča varno spletno plačevanje in zaščito vaših podatkov.

Varna plačila

V naši spletni trgovini, se trudimo, da vam za vaš denar ponudimo le najboljše, zato smo vedno veseli vaše povratne informacije o kupljenem izdelku in vaši nakupovalni izkušnji v naši spletni trgovini. Prisluhnemo vašim željam.

Zato, vsi, ki boste po opravljenem nakupu podali vaše iskreno mnenje, boste prejeli KODO za DODATEN POPUST za vaš naslednji nakup! Pridobljena osebna koda za popust, nima datumskih omejitev.

Komentirajte vašo nakupovalno izkušnjo, pri nas se splača ;=)

Dodatne prihranke prinašajo tudi naše tedenske novičke. Spodaj se lahko prijavite na e-obveščanje, s katero se naročite na novosti v svetu tiskanja in aktualne tedenske AKCIJE in KODE za POPUSTE, s katerimi boste lahko dodatno prihranili! Ne skrbite, ne pošiljamo nepotrebnih oglasov, le SUPER AKCIJE in resnične POPUSTE!

The form you have selected does not exist.

 

Želimo vam uspešno nakupovanje in brezhibno tiskanje!

0/5

Brand

HP

Hewlett-Packard Company, po navadi skrajšano v HP, je korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Palo Altu, Kalifornija, ZDA. HP je največje tehnološko podjetje na svetu in deluje skoraj v vsaki državi.

1 mnenje za Komplet kartuš za HP 655XL, kompatibilne

  1. ZDENKA TANASIĆ (preverjena stranka)

    super

Podaj mnenje