Komplet kartuš za HP 652XL, kompatibilne

(3 mnenja strank)

OZNAKA IZDELKA: HP 652 XL  (kompatibilne)

BARVA: črna (black) in barvna (colour)

KAPACITETA: BK (20 ml.), CMY (18 ml.)  – VEČJE POLNENJE! 3x Več kot Original!

Kartuše so primerne za spodnje modele tiskalnikov:

HP DeskJet Ink Advantage 1115, HP DeskJet Ink Advantage 2135, HP DeskJet Ink Advantage 3635, HP DeskJet Ink Advantage 3636, HP DeskJet Ink Advantage 3775, HP DeskJet Ink Advantage 3785, HP DeskJet Ink Advantage 3787, HP DeskJet Ink Advantage 3835, HP DeskJet Ink Advantage 4535, HP DeskJet Ink Advantage 4675, HP DeskJet Ink Advantage 5075, HP DeskJet Ink Advantage 5275

KVALITNI IZDELKI – HITRA DOSTAVA – VARNA PLAČILA – MOŽNOST VRAČILA!

Potrebujete pomoč? Pišite nam na e-naslov: trgovina@kartusa-toner.si

42,30

Kartuše za hp 652xl, so primerne za modele tiskalnikov:

HP DeskJet Ink Advantage 1115, HP DeskJet Ink Advantage 2135, HP DeskJet Ink Advantage 3635,  HP DeskJet Ink Advantage 3636,  HP DeskJet Ink Advantage 3775,  HP DeskJet Ink Advantage 3785,  HP DeskJet Ink Advantage 3787,  HP DeskJet Ink Advantage 3835,  HP DeskJet Ink Advantage 4535,  HP DeskJet Ink Advantage 4675, HP DeskJet Ink Advantage 5075, HP DeskJet Ink Advantage 5275

Za druge modele HP kartuš KLIKNITE TUKAJ!

Kompatibilna kartuša oz. kompatibilni toner je izdelan za točno določen tiskalnik, vendar ga izdela zunanje podjetje – torej je ni proizvedel proizvajalec tiskalnika. Vsi kompatibilni izdelki gredo skozi dolgo testiranje in dosegajo strogo zahtevano kvaliteto, praviloma enako kot originalni izdelki. Delujejo enako kot originalni izdelki, čas uporabnosti je enak, prav tako kvaliteta tiskanja, edina razlika je, da so mnogo cenejši od originalov. V kompatibilnih kartušah oz. tonerjih je velikokrat več črnila, kot pa pri originalnih izdelkih. Pri nekaterih tudi do 3x več črnila. Kompatibilni izdelki se od originalov razlikujejo tudi po embalaži, v kateri se kartuša/toner pakira.

Za kartuše in tonerje kupljene pri nas velja 24 MESEČNA GARANCIJA. V primeru okvare vam kartušo ali toner BREZPLAČNO zamenjamo!

Za več informacij o nakupu, smo dosegljivi na e-naslov: trgovina@kartusa-toner.si

Vse slike so simbolične!

V spletni trgovini KARTUSA-TONER omogočamo hitre in ugodne nakupe potrošnega materiala, za vaš tiskalnik. Vsi naši izdelki so tehnično preizkušeni in imajo ustrezen certifikat kakovosti. Izbirate lahko med vsemi večjimi proizvajalci, kot so Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard HP, Samsung, Ricoh, Xerox in drugi. Ponujamo kvalitetne nadomestne in originalne kartuše, tonerje, bobne in drugo dodatno opremo za tiskanje.

Dodatno lahko veliko prihranite tudi z nakupom KOMPLETOV. Kartuše lahko brezhibno zaprte počakajo tudi več let, tako, da vam ni potrebno skrbeti, da se bodo kartuše posušile ali zastarale.

Dostava izdelka: večina izdelkov je vedno na zalogi. Izdelke, ki so na zalogi odpošljemo v roku 1 - 3 delovnih dni. V kolikor bi ta rok bil daljši, vas bomo takoj obvestili o kasnejši dostavi. Dostava za izdelke, ki niso na zalogi je največ 7 delovnih dni.

Možnost vračila izdelka v roku 14 dni!

S sodelovanjem Pošte Slovenije, vam omogočamo VARNO DOSTAVO po vaši izbiri. Izberete lahko dostavo na vaš dom, pisarno, izbrani Petrol ali lokacijo po želji. Vsi izdelki so varno pakirani.

Varna dostava

Omogočamo VARNA SPLETNA PLAČILA preko vseh večjih ponudnikov.

Omogočamo plačilo preko Valu, GoCrypto, Paypal in bančnih kartic (Maestro, VISA in Mastercard). Vse nakupne in plačilne transakcije se izvajajo preko varne zaščitene povezave, katera omogoča varno spletno plačevanje in zaščito podatkov.

Varna plačila

Trudimo se, da vam za vaš denar ponudimo najboljše, zato smo vedno veseli vaše povratne informacije o kupljenem izdelku in vaši nakupovalni izkušnji v naši spletni trgovini.

Zato, vsi, ki boste po opravljenem nakupu podali vaše iskreno mnenje, boste prejeli KODO za DODATEN POPUST za vaš naslednji nakup!

Komentirajte vašo nakupovalno izkušnjo, se splača ;=)

Dodatne prihranke prinašajo tudi naše tedenske novičke. Spodaj se lahko prijavite na e-obveščanje, s katero se naročite na novosti v svetu tiskanja in aktualne tedenske AKCIJE in KODE za POPUSTE, s katerimi boste lahko dodatno prihranili! Ne skrbite, ne pošiljamo nepotrebnih oglasov, le SUPER AKCIJE in resnične POPUSTE!

The form you have selected does not exist.

 

Želimo vam uspešno nakupovanje in brezhibno tiskanje!

Brand

HP

Hewlett-Packard Company, po navadi skrajšano v HP, je korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Palo Altu, Kalifornija, ZDA. HP je največje tehnološko podjetje na svetu in deluje skoraj v vsaki državi.
Kartuše in tonerji! HP

3 mnenja za Komplet kartuš za HP 652XL, kompatibilne

 1. Kartuše in tonerji! HP

  Franci Urisk (preverjena stranka)

 2. Kartuše in tonerji! HP

  Anonimno (preverjena stranka)

 3. Kartuše in tonerji! HP

  Jože Judnič (preverjena stranka)

  Nobenih težav, kartuše delujejo bp

Podaj mnenje
0/5